Motor revisie

Wij reviseren uw FSI, TSI of TFSI motor deskundig voor nog vele zorgeloze kilometers.

FSI of T(F)SI motor laten reviseren?

Ondervindt u problemen met uw motor of bent u bang dat uw motor in zijn totaliteit vervangen moet worden? Geen nood: TSI-motoren zijn sterk! Vaak is het niet nodig om deze volledig te vervangen en kunt u kiezen voor een motor revisie.

Zodra u merkt dat uw motor niet meer naar behoren functioneert, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om te voorkomen dat er een nieuwe motor geplaatst moet worden.

Complete revisie

Wij voeren een complete revisie uit waarbij we het hele motorblok uit elkaar halen en alle onderdelen afzonderlijk nakijken en reinigen. Wanneer een onderdeel versleten is en niet meer gerepareerd kan worden, dan vervangen wij het onderdeel.

Originele onderdelen

Wij werken uiteraard uitsluitend met originele onderdelen om uw motor weer vele kilometers te laten draaien. Wanneer de motor volledig is nagekeken en kapotte of versleten onderdelen zijn vervangen, wordt hij weer in elkaar gezet.

Ervaring in het reviseren van TSI motoren

Al sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in TSI reparaties waaronder het reviseren van TSI motoren. Wij bieden u de laagste prijsgarantie voor het reviseren van uw motorblok. Tevens ontvangt u gratis van ons vervangend vervoer terwijl wij uw motorrevisie uitvoeren.

Hieronder vindt u de transparante prijzen voor het reviseren van uw FSI / TSI of TFSI-motor.

Werkzaamheden tijdens motor revisie:

 • Motor honen
 • Kop controleren
 • Drijfstanglagers vervangen
 • Zuigers vervangen
 • Distributieset vervangen
 • Pakkingen vervangen
 • Injectoren reinigen
 • Bougies vervangen
 • Onderhoudsbeurt uitvoeren
1.2 FSI / T(F)SI Motor revisie
2.495 /vanaf

De 1.2 TSI en TFSI hebben een meerprijs van € 250,-

1.4 FSI / T(F)SI Motor revisie
2.695 /vanaf

De 1.4 TSI en TFSI hebben een meerprijs van € 250,-

1.6 FSI Motor revisie
2.295
1.8 & 2.0 T(F)SI Motor revisie
2.995
Omdat de distributieriem van mijn auto vervangen moest worden via mond op mond reclame bij TSI-reparatie terecht gekomen. De distributieset is keurig vervangen samen met de olie, wat filters en de bougies. Gelijk ook APK laten doen. De motor kan er voorlopig weer even tegen en loopt (weer/nog steeds) als een zonnetje. Vriendelijk, professioneel, scherp geprijsd en heel servicegericht. Het kosteloze gebruik van de leenauto is ook bijzonder op prijs gesteld! ThAnKs, de volgende keer weer!
Gijs Ankoné
Gijs Ankoné
2022-05-19
Lampje motor management brandde vlak voor mijn vakantie. Contact opgenomen met TSI-reparatie en kon gelukkig snel terecht. Ik mocht mijn auto na werktijd afleveren. Jermain heeft diagnose gedaan en teruggekoppeld. Distributieketting is vervangen en de motor heeft een beurt gehad. Ook het ophalen was super, met een kopje koffie zijn de werkzaamheden doorgenomen. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de service, de auto rijdt weer super. Een aanrader, bedankt!
Jasper Schutten
Jasper Schutten
2022-05-18
Fantastisch hulp gehad wederom. Eerst blokrevisie, nu versnellingsbak en koppeling set van mijn TSI Kwaliteitseisen staan hoog in het vaandel. Bedankt.
arjen jagtenberg
arjen jagtenberg
2022-03-18
Zeer tevreden na motor revisie i.v.m. te hoog olieverbruik (Audi). Goede prijs, deskundig en transparant.
Michael
Michael
2022-03-13
I did distributie ketting vervangen in this garage in my Audi . Everything on time , fast and good service .
KRL PL
KRL PL
2021-12-22
Vandaag mijn Golf 6 gti opgehaald bij Erwin en Jermaine. Mijn distributieketting is vervangen en ik had een probleempje met moeilijk starten. Erwin heeft het euvel gevonden en bleek een slechte pakking van de hogedrukpomp te zijn en de boutjes waren slecht gemonteerd. Erwin heeft overal waar er boutjes ontbraken de juiste bouten gemonteerd. Echt vakwerk geleverd en ze weten alles van .tsi motoren
Randy Tjong-A-Hung
Randy Tjong-A-Hung
2021-06-30
Inmiddels weer 1100 km gereden rijdt weer prima.
Albert Lamberts
Albert Lamberts
2021-06-15

Afspraak inplannen

Neem direct contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij proberen binnen twee werkdagen te reageren.

  Adres

  Slakweg 45
  7011 EW Gaanderen

  24/7 ondersteuning

  Afspraak

  Bel of WhatsApp
  06-11703593

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag
  08:00 tot 17:00

  Verstuur WhatsApp